Aito Powerboots Original Lämpösaapas

139,00 

Erittäin suosittu lämpöjalkine etenkin pilkintään ja muuhun talviseen toimintaan.  Powerboots lämpösaapas on kevyt ja mukavan tuntuinen jalassa, ja sen paksu pohja voidaan nastoittaa ja siinä voidaan käyttää monia erillisiä liukuesteitä. Saappaan kärjessä Kevlar-vahvikkeet, jotka ehkäisevät kärkien kulumista. Lämpöjalkine pysyy joustavavana aina -30 C asteeseen asti.

 

Kuvaus

Se alkuperäinen  suosittu Powerboots lämpösaapas kaikkeen ulkoiluun. Pidetty etenkin pilkkijöiden ja metsästäjien keskuudessa. Suosittelemme kaikille, joilla varpaat palelevat! Esimerkiksi päiväkodin henkilökunnalle! Suosittelemme, että valitset kahta  numeroa suuremman koon kuin normaalisti. Jos kenkäkokosi on 42 valitse 44.  Matalampi malli Power orginal reilummille pohkeille!

Pakkaskesto – 30 C

Tuotetiedot:

Alkuperäinen ranskalainen saapas

  • 100% vedenpitävyys
  • Kevlar-vahvikkeet kärjessä
  • Sisäänrakennettu lumilukko
  • Paksu akryyli-polyesteri -turkisvuori
  • PU-materiaali, joka koostuu erikokoisista ilmasoluista kolmessa kerroksessa
  • Pitävät pohjat

Powerboots  lämpöjalkine on täysin vedenpitäviä ja paksu akryyli-polyesteri-turkisvuori pitää jalkasi lämpimänä. Kengän pohja on ns. lumipohja joten se on erittäin pitävä ja mukava kävellä, koska lumi ei paakkuunnu pohjaan kiinni.

Lisätiedot

Paino2,56 kg (kilogramma)
Mitat36 × 36 × 59 cm (senttimetri)
Power Orginal-kenkäkoot

37-38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46-47, 48

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aito Powerboots Original Lämpösaapas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.