Perheyhtiömme juurtaa juurensa aina 1950-luvulle, jolloin Keijo Lindroos aloitti innokkaana kalamiehenä pilkkien valmistuksen Lahden alueella. Tuotemerkiksi tuli King-Fisher, joka varmaankin oli perua Keijon vuoden pituiselta Kanadan matkalta.

Pilkin valmistusvertaassa kävi kova huiske ja innokkaat kalamiehet kävivät aluksi ostoksilla siellä. Koska ”kalajuttujen” määrä vain kasvoi katsottiin parhaaksi perustaa kauppa, johon Keijon vaimo Aino ryhtyi ilosena naisena kauppiaaksi. Syntyi Lahden alueen ensimmäinen kalastuksen erikoiliike 1960-luvun alussa Tmi Keijo Lindroos. Pilkit, uistimet ja tasapainot kävivät hyvin kaupaksi ympäri Suomea ja tuotteiden maine kasvoi.

Perheeseen syntyi Hannu poika, joka pienestä pitäen oli innokas kalamies ja reipas apuri verstaalla. Hannun käsissä syntyi vuosien saatossa paljon uusia tuotteita ja etenkin mormyskat eli morrit tekivät vahvaa tuloa suomalaiseen kalastuskulttuuriin. Hannu Lindroos Ky:n kalastusvieheiden myynti laajeni myös muihin maihin esim: Ruotsi, Venäjä ja USA. Tuotemerkkejämme tänäkin päivänä ovat HALI ja LINDROOS.

Aino Lindroos palveli lahtelaisia kalamiehiä vuosikymmeniä ja monet isät ja pojat ovat löytäneet Lindroosien kaupasta sopivat varusteet aina Vesijärveltä Tenon kalareissuihin. Vuonna 1989 oli aika aloittaa uusi vaihe Lindroosien kalastuskaupan historiassa, kun Arja- miniä aloitti keskutassa Rauhankatu 18: ssa. Vuonna 1991 avattiin Launeen kaupunginosaan uusi kalastustarvikeliike: Launeenkatu 84 :ssä, jossa liikkeemme sijaitsee vieläkin. Arjan ollessa nuoruudessaan innokas suunnistuksen ja hiihdon harrastaja syntyi niistä kokemuksista halu ottaa myös retkeilytarvikkeita ja asusteita myyntiin liikkeeseemme.

Nykyään olemme monipuolinen ulkoilun, retkeilyn ja kalastuksen tavaratalo. Toimimme myös tehtaanmyymälänä HALI JA LINDROOS tuotteiden osalta. Toivotamme sinut tervetulleeksi asioimaan liikkessämme ja nyt ilolla haluamme palvella sinua myös nettikauppamme kautta. Osaava ja kokenut henkilökuntamme toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat TERVETULLEEKSI!

Lämpimin terveisin Arja ja Hannu Lindroos