Tilaus- ja toimitusehdot

TOIMITAMME TUOTTEET POSTIN VÄLITYKSELLÄ.
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 150 euron tilauksiin koko maassa.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ
Paketti on noudettavissa Erä-Lindroos Oy:n myymälästä (Mustamäenkatu 72, 15610 Lahti). Saat sähköpostitse tiedon, kun tilaus on noudettavissa. Säilytämme tilauksia myymälässä 30 vuorokautta, minkä jälkeen tilaus katsotaan perutuksi, ellei asiakkaan kanssa ole sovittu toimitusajan muutoksesta.

POSTIN KULJETUSTAVAT
NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA 

Posti- ja käsittelykulut 10,00 euroa.
Paketti toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestinä lähetystunnuksen ja ilmoituksen, kun toimitus on noudettavissa automaatista. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Pakettiautomaatti toimitustapa on käytettävissä paketeissa, joiden mitat ovat maksimissaan 60 x 36 x 60 cm. Tätä suuremmissa paketeissa käytämme muita toimitustapoja.

NOUTO POSTISTA
Posti- ja käsittelykulut: 10,00 euroa.
Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen noudettavaksi. Saat tekstiviestinä lähetystunnuksen ja ilmoituksen Postiin saapuvasta paketista matkapuhelinnumeroosi, kun toimitus on lähtenyt Postin lajittelukeskuksesta. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi.

TOIMITUS KOTIIN SOVITUSTI
Posti- ja käsittelykulut: 17,00 euroa.
Toimitetaan sovittuun osoitteeseen vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana (klo 9-21). Postin kuriiri soittaa matkapuhelimeesi ja sopii ajan. Saat tekstiviestinä lähetystunnuksen ja ilmoituksen saapuvasta paketista, kun toimitus on lähtenyt Postin lajittelukeskuksesta. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi.

PIKKUPAKETTI
Posti- ja käsittelykulut 5,00 euroa.
Postin pikkupaketti jaetaan normaalin kirjepostin mukana postilaatikoihin ja -luukkuihin. Pikkupaketilla toimitetaan edullisesti pienet (35,3cm*25cm*3cm) kokoiset alle kahden kilon paketit.

TOIMITUSAIKA
Normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää, ruuhka-aikoina kuten alennusmyyntien aikaan toimitusaika voi olla hieman pidempi.
Saatavuustiedot verkkokaupassamme pitävät yleensä hyvin paikkansa. Jos kuitenkin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, saattaa toimitusaika olla pidempi. Tällöin otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
Voit seurata toimituksen etenemistä lähetystunnuksen avulla postin  verkkosivulla.

TOIMITUS SUOMEN ULKOPUOLELLE
Toimituksissa Suomen rajojen ulkopuolelle toimitus- ja käsittelykulut ovat aina 25 euroa.

14 PÄIVÄN PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS
Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet 14 päivän aikana.