Vision Vipu perhovapa

149,00 159,00 

Kerrassaan loistava neljäosainen Vision Vipu-perhovapa takaa kalastajalle pitkälle lentävät kevyet heitot. Ja mikä parasta, Vision Vipu on mainio kalamiehen työväline sopuhinnalla.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Vipu-sarjan vavoissa klassinen ulkonäkö, tummanruskea aihio, on yhdistetty helppoheitettävyyteen erittäin onnistuneesti. Sarja Vapa toimitetaan ruskeissa, cordura-päällysteisissä, muovisissa vapaputkissa.

Perhovavat, kuten kaikki muutkin onkivavat, kuuluvat III luokan vipuihin. Näissä vivuissa tehty työ (hyvin treenattujen koukistajasi ja ojentajasi aikaansaama) tuodaan systeemiin lähempänä tukipistettä (kyynärpää) kuin kohta missä tehoja vaaditaan (vavan pää/perhosiima). Kyseisen luokan vivut tuottavat suhteellisen pienellä liikkeellä isoja ja nopeita liikkeitä vivun toisessa päässä, eli kättä koukistamalla saat siimasi liikkumaan vilkkaasti.
Pohjautuen yllä kerrottuun perusfysiikkaan, olemme sitä mieltä että Vipu on kerrassaan mainio nimi uudelle vapasarjallemme – näillä vavoilla heittäessäsi perhosi poistuu nimittäin horisonttiin kunnioitettavalla nopeudella. Neliosaiset vavat ovat selkeästi keskitoimisia, joka tekee niistä hyviä yleisvapoja melkein kaikkiin mahdollisiin kalastustilanteisiin. Kirkkaankeltaiset merkinnät sopivat hyvin tummanruskeaan aihioon ja tuloksena on erittäin harmoninen kokonaisuus. Kevyemmissä luokissa on punertavanruskeat puiset ja raskaammissa luokissa mustat metalliset kelakiinnikkeet. Raskaammissa luokissa korkkikahvat ovat full wells mallisia ja kevyemmistä löytyy vastaavasti half wells. Raskaissa luokissa on lisäksi jatkokahvat (fighting butt) siltä varalta, että saat siimasi päähän jonkun todella ison vesihirviön. Vipu-sarjan vavoissa klassinen ulkonäkö on yhdistetty helppoheitettävyyteen erittäin onnistuneesti, ja kaiken hyvän lisäksi ne ovat vielä naurettavan halpoja. Sarja sisältää kaksitoista 4-osaista vapaa ja ne toimitetaan ruskeissa cordura muovisissa vapaputkissa. Maakunnista kuuluvissa kommenteissa, joissa epäillään ammattitaitoamme vapojemme hinnoittelussa, saattaa olla sittenkin jotain perää – Vipu sarjan vapojen hintalappuihin taisi tulla aivan liian alhaiset hinnat.

Uusissa Competition malleissa (VPU4963, VPU4104 ja VPU4108) on heijastamaton mattapinta ja erityisen kevyet vaparenkaat

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Mitat150 × 20 × 8 cm (senttimetri)
Koko

#5 8,6", #5 9`, #7 9`6"

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vision Vipu perhovapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.