Sufix ADVANCE Testivoittaja 150m

9,95 

Ainutlaatuinen Sufix Advance on notkea, erittäin hankauskestävä, ennätysluokan solmunkestävyyden omaava ja vähän venyvä sekoitesiima. Sufix Advance on Hyper CoPolymer -sekoitesiima, joka valmistetaan monikuitusiimoista tutusta HMPE-molekyyleistä sekä korkealaatuisista monofiilimolekyyleistä. Sufix Advance -siima yhdistää monikuitu- ja monofiilisiimojen parhaita omainaisuuksia. Näin kalastaja saa käyttöönsä entistä paremmin toimivan siiman.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

* Sufix Advance venyy vain 21 % (vertaa normaali monofiilin noin 40 % venymä), mikä tarkoittaa parempaa tuntumaa vieheeseen sekä tarkempaa tartutusta
* Sufix Advance on notkeaa, erittäin hankauskestävää ja vähämuistista eli sitä on miellyttävää käyttää (normaalisti hankauskestävä monofiilisiima on kovaa, jäykkää ja kippuralle jäävää)
* Sufix Advance kestää noin 40 % enemmän UV-valoa eli ei vanhene valon vaikutuksesta yhtä nopeasti kuin normaali monofiilisiima.
* Sufix Adcancen vetolujuus on 96 % suoran siiman vetolujuudesta käytettäessä Uni-solmua (vertaa normaalisti parhaimmillaan 70-80 %)

EFTTEX 2017: ”PARAS UUSI SIIMA” -SARJAN VOITTAJA

https://kireitasiimoja.fi/solmut

 

Lisätiedot

Paino0,1 kg (kilogramma)
Mitat15 × 15 × 2,8 cm (senttimetri)
Vahvuus

0.18mm/3,4kg, 0,20/4,5kg, 0.25mm/6,1kg, 0.30/8,2kg, 0.35/11,3kg, 0.40/15kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sufix ADVANCE Testivoittaja 150m”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.