RAPALA SCATTER RAP® MINNOW

11,90 

Huippuunsa tehtaalla Vääksyssä viritetty Rapala Schatter Rap Minnow on täällä.
Tätä vaappua myydään niille, jotka haluavat saada kalaa. Kalavesillä tosin ei kovin montaa kertaa tule vastaan sellaisia kalamiehiä, joita ei saalis kiinnostaisi. Nyt loppui ainaiset kalajutut, tämä kalastaa isoja ihan tosissaan. Nyt kannattaa laittaa vene vesille ja siiman perään tämä Rapalan Schatter Rap Minnow, se tunne kun vapa TÄRÄHTÄÄ..

Rapala Scatter Rap -vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Rapala Scatter Rap Minnow -vaapulla on solakka, muikkumainen (minnow) runko. Potkiva ja kylkiä kiertävä uintiliike, johon yhdistyy puolelta toiselle haku (scatter). Rapala Scatter Rap Minnow’n ainutlaatuinen, t-o-d-e-l-l-a herkkäliikkeinen runko on Vääksyssä muotosorvattu. Runkomateriaalina käytetty viljelty balsa on erikseen Rapalalle kasvatettu ja valittu.

Rapala Fishing Clubin ja suomalaisten kilpauistelijoiden testikalastuksissa Scatter Rap Minnow keräsi erityisesti kuhia ja taimenia. Myös kilo-kokoluokan ahvenia esiintyi testipalautteissa.

Kaksi suomalaista IGFA-maailmanennätystä!

OMINAISUUDET
Balsarunko
Sinkoileva uintiliike
Ei-rämisevä
Premium Black Nickel VMC® -koukut

TEKNISET TIEDOT

MalliUintisyvyysPituusPaino
SCRM111.8-2.7 m11 cm6 g

Lisätiedot

Paino0,05 kg (kilogramma)
Mitat34 × 24 × 3 cm (senttimetri)
Väri

ALB, B, FT, G, GFR, GOL, HFCR, P, RTL, SFC, SSH

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAPALA SCATTER RAP® MINNOW”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.