Aito Powerboots Original Low/matala varsi

129,00 

Erittäin suosittu jalkine! Pidetty etenkin pilkkijöiden ja metsästäjien keskuudessa. Suosittelemme kaikille, joilla varpaat palelee! Esimerkiksi päiväkodin henkilökunnalle! Suosittelemme, että valitset kahta numeroa numeroa suuremman koon kuin normaalisti eli jos kenkänumerosi on 42 suosittelemme kokoa 44. Jalkine on kevyt käyttää ja suurempi koko vain helpottaa lämpösaappaan jalkaan laittoa.

 

Matala ja tilavampi malli suositusta pilkkisaappaasta.

Kuvaus

Erittäin lämmin saapas etenkin pilkintään ja muuhun talviseen toimintaan. Saapas on kevyt ja mukavan tuntuinen jalassa, ja sen paksu pohja voidaan nastoittaa ja siinä voidaan käyttää monia erillisiä liukuesteitä. Saappaan kärjessä Kevlar-vahvikkeet, jotka ehkäisevät kärkien kulumista.

Powerboots original matala varsi kehitettiin erityisesti siksi, että Original-malli on pohkeesta liian ahdas osalle käyttäjistä. Tämä malli sopii siis hyvin reilumpaankin pohkeeseen ja jalat tarkenevat paremmin kun tilaa on enemmän. Tuotetiedot:

  • Alkuperäinen ranskalainen saapas
  • 100% vedenpitävyys
  • Kevlar-vahvikkeet kärjessä
  • Sisäänrakennettu lumilukko
  • Paksu akryyli-polyesteri -turkisvuori
  • PU-materiaali, joka koostuu erikokoisista ilmasoluista kolmessa kerroksessa
  • Pitävät pohjat
  • Lämmin ja joustava aina -30 C asteessa

Powerboots  lämpöjalkine on täysin vedenpitäviä ja paksu akryyli-polyesteri-turkisvuori pitää jalkasi lämpimänä. Kengän pohja on ns. lumipohja joten se on erittäin pitävä ja mukava kävellä, koska lumi ei paakkuunnu pohjaan kiinni.

Lisätiedot

Paino2,56 kg (kilogramma)
Mitat36 × 36 × 59 cm (senttimetri)
Kenkäkoot

37-38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46-47, 48

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aito Powerboots Original Low/matala varsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.