Fjällräven Keb Curved housut naiselle

199,00 

Suosittu retkeilyhousu naiselle vahvalla G-1000 -kankaalla. Strech-joustokangas vyötäröllä ja takataipeessa. Reilusti taskuja ja hyvä istuvuus. Saatavilla kolmessa eri värissä.

Kuvaus

Tekniset vaellushousut naiselle, joissa on paranneltu Curved Fit -istuvuus ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat. Curved Fit -mitoituksessa on enemmän leveyttä takamuksessa ja reisissä, kun taas vyötärö on hieman kapeampi ja korkeampana kuin muissa malleissa.

 

Kestävä rakenne on kehitetty erityisesti vaelluksille, missä liikkumisvapaus ja kestävyys ovat välttämättömiä ominaisuuksia. Takamus ja polvet ovat muotoillut ja takasauma on erityisen vahva takaamaan housujen soveltuvuuden ja istuvuuden. Lisäksi housuissa on takamuksessa, lahkeiden sisäsivuilla, polvissa ja lahkeensuiden sisäsivuilla kestävää G-1000 Eco -materiaalia. Lahkeensuita on myös vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla, jotta ne kestävät vaelluskenkien aiheuttamaa kulutusta.

 

Sisäsauma on poistettu ja korvattu yhtenäisellä kappaleella, mikä vähentää kulumista. Liiallinen kehon lämpö pääsee poistumaan polvesta lantiolle ulottuvan vetoketjullisen tuuletusaukon ja säären sivulla olevan tuuletusaukon kautta. Myös etuhalkio on pidennetty, jotta myös sen kautta voi tuulettaa. Kaksi reisitaskua, joista toisessa on vetoketju ja toisessa on läppä ja sisällä verkkotasku pikkutavaroille. Korkealle sijoitetuissa käsitaskuissa sisältö pysyy paikallaan myös istuessa. Nyörikiristys ja solki lahkeensuissa ja koukku kenkiin tai monoihin kiinnittämistä varten. Koko lahkeen kiristys on halutessa helposti poistettavissa.

 

  • Edistykselliset vaellushousut erinomaisella Curved Fit -istuvuudella
  • Valmistettu joustavasta stretch-kankaasta sekä ekologisesta G-1000 Eco -materiaalista
  • Sivuventilaatiot, joilla helppo säätää lämpötilaa
  • Pidennetty etuhalkio, joka toimii myös ventilaationa
  • Kaksi käsitaskua ja kaksi reisitaskua, joista toisessa vetoketju
  • Mahdollisuus polvipehmusteille
  • Lahkeenkieistys, joka on halutessaan helppo poistaa
  • Kenkälenkki, jolla lahkeen saa pysymään paikoillaan

Lisätiedot

Paino0,570 kg (kilogramma)
MitatEi saatavilla/-tietoa
Naisten housukoot

36, 38, 40, 42, 44, 46

Keb housut väri W

248-230/Timber Brown-Chestnut, 356-420/Dark Garnet-Plum, 550/Black

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fjällräven Keb Curved housut naiselle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.