Fjällräven Kajka 75

345,00 

Fjällräven Kajka-tuoteperheen rinkat ovat tunnettuja kestävyydestään ja huippuminaisuuksistaan, joilla jokainen Tosi eränkävijä pärjää erilaisissa oloissa ja tilanteissa. Tämä on rinkka, jonka kantomukavuus on erinomainen.

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): Fjällräven Kajka 75, Forest Green. Osastot: , ,

Kuvaus

Rinkka, joka on kestävä, mukava ja täynnä toimintoja. Rinkassa päivitetyt, entistäkin paremmat toiminnot ja uudistusmielinen puukehikko, jonka ympäristövaikutukset ovat pienemmät. Laadusta ei ole silti tingitty. Kantojärjestelmä keventää kuormaa myös hyvin painavia kantamuksia kannettaessa. Helppokäyttöisen säätöjärjestelmän avulla rinkka voidaan säätää erilaisille ihmisille sopiviksi säätämällä portaattomasti sekä selän pituutta että olkahihnojen välistä leveyttä. Päälokero on ylhäältä avattava ja siinä on lumilukko, iso pystyaukko etuosassa sekä aukko alaosassa, minkä ansiosta sisällön näkee helposti.

 

Päälokeron voi jakaa ylä- ja alaosaan, jolloin alaosassa on Wet/Dry-tila, joka pitää kosteat ja likaiset varusteet erillään muista tavaroista. Kannessa, sivuilla ja lantiovyössä on käytännöllisiä vetoketjutaskuja. Kannen voi irrottaa ja sitä voi käyttää vyötärö- tai rintalaukkuna, kun arvotavarat halutaan pitää erityisen varmassa tallessa.

 

Kajka on kerännyt kehuja maailmalta ja myös alan lehdistöltä. Ruotsalainen ulkoilulehti Utemagazinet valitsi Kajkan vuoden tuotteeksi vuonna 2009 ja se voitti suomalaisen Retki-lehden suuren rinkkatestin vuonna 2011.

 

-Rinkalla painoa 3300g

-Värivaihtoehdot musta ja metsänvihreä

Lisätietoja

Paino2 kg
Mitat36 × 36 × 59 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fjällräven Kajka 75”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.