Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste ja evästeet
Henkilötietolaki (523/99) 10 §

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ
Erä-Lindroos Oy
Launeenkatu 84
15610 Lahti

Y-tunnus: 0731141-8

Yhteydenotot
Rekisterinpitäjän sähköpostiosoite: info@era-lindroos.fi

Henkilötiedot – Yksityisyyden suoja
Alla olevien tietojen tarkoitus on antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (www.era-lindroos.fi) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Yksityisyyden suojasi on tärkeää Erä-Lindroos Oy:lle ja Erä-Lindroos Oy noudattaa kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja Yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR).

Suostumus
Huomioi, että joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella esimerkiksi markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirje ja yhteydenotot. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tällaisen henkilötietojesi käsittelemisen. Katso alta, miten henkilötietojasi tullaan käsittelemään tässä yhteydessä.

Kerätyt henkilötiedot
Erä-Lindroos Oy kerää henkilötietoja, kun sitoudut vastaanottamaan tarjouksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, rekisteröit myyntitilauksen varastoillemme, teet ostoksia sivulla era-lindroos.fi, rekisteröidyt asiakkaaksemme ja/tai osallistut Erä-Lindroos Oy:n järjestämiin kilpailuihin. Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät internet sivujamme. Voit tämän sivun alaosasta lukea lisää evästeistä ja siitä, mitä evästeitä käytämme.

Erä-Lindroos Oy kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jossain tapauksissa pyydämme syntymäpäivääsi ja hyväksyntääsi tietojen käyttämiseen markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirjeet sähköpostitse/tekstiviestillä ja muut suoramarkkinointitavat, sekä viestinnässä sellaisten sosiaalisten medioiden kautta, joissa olet hyväksynyt yhteyden kanssamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdistaaksemme sinuun suoramarkkinointiin internetissä ja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Googlessa. Joissain tapauksissa tietoja saatetaan hankkia myös kolmansilta osapuolilta muun muassa henkilötietojen laadunvarmistukseen liittyen.

Miten Erä-Lindroos Oy käyttää – ja kuka voi käyttää henkilötietojasi
Erä-Lindroos käyttää kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin tai Erä-Lindroos Oy:stä tehtyjen ostojen yhteydessä (joko verkkokaupasta tai fyysisen liikkeen kautta). Erä-Lindroos kerää tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme asianmukaisia, asiakkaan intresseihin sopivia tarjouksia. Lisäksi tietoja käytetään hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi sivustollamme era-lindroos.fi.

Erä-Lindroos Oy, Y-tunnus 0731141-8, on käsiteltyjen henkilötietojen osalta rekisterinpitäjä. Erä-Lindroos ei myy tai siirrä meille annettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille – mikä tarkoittaa, että et vastaanota tietoja antamiesi henkilötietojen perusteella muilta yhtiöiltä kuin meiltä. Erä-Lindroos käyttää alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita henkilötietojen käsittelemisessä ja säilyttämisessä kuten myös Erä-Lindroosin puolesta tapahtuvassa markkinoinnissa. Henkilötietoja ei käsitellä tai siirretä EU-alueen ulkopuolelle.

Henkilötietojen käsittely tehdään joko perustuen sopimuksen täyttämiseen, jos täytämme sopimuksen kanssasi, suostumuksen perusteella (kuten markkinoinnissa tai uutiskirjeiden osalta), tai erä-Lindroos Oy:n laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpitoa tms. varten.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun henkilötietoja tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötiedot markkinointitarkoituksiin poistetaan, mikäli uutiskirjeen tilaus peruutetaan tai suostumus perutaan. Tilausten tekemiseen tai sopimuksiin Erä-Lindroos Oy:n kanssa liittyvät henkilötiedot poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen ehdoista johtuvat velvoitteet ovat täytetty. Henkilötiedot, jotka liittyvät Erä-Lindroos Oy:n laillisten velvollisuuksien toteuttamiseen poistetaan niin pian, kun lailliset velvoitteet ovat täytetty.

Sinua ei vaadita antamaan Erä-Lindroos Oy:lle henkilötietoja, mutta se saattaa olla edellytyksenä tavaroiden ja palveluiden vastaanottamiselle. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelemistä markkinointitarkoituksiin. Teet peruutuksen helpoimmin ilmoittamalle siitä rekisterinpitäjän sähköpostiin info@era-lindroos.fi. Olet oikeutettu tekemään valituksen henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, katso lisää osoitteesta www.tietosuoja.fi.

Evästeet
Evästeiden käyttö
Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivuillamme. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja
käytetään verkkosivujen käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Evästeiden avulla kerätään tietoja
kävijöiden liikkumisesta sivuilla. Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä.
Yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön puitteissa, evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla
saatua tietoa voidaan yhdistää käyttäjältä muussa yhteydessä saatuun tietoon. Käyttäjällä on
mahdollisuus estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla käyttämänsä selaimen
asetukset. Jo tallentuneet evästeet voi käyttäjä halutessaan poistaa.

Ota yhteyttä
Jos sinulla on kysymyksiä Erä-Lindroosin käsittelemistä itseesi liittyvistä henkilötiedoista, haluat päästä käsiksi niihin tai poistaa ne, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@era-lindroos.fi.