Ale!

Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB

149,00 

HUIPPUKELA LÖYTÖHINTAAN!

Hieno, uskomattoman kevyt ja kaikilla herkuilla varustettu testivoittaja jo vuosien takaa. Takuu kolme vuotta.

 

 

 

 

 

 

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB Osastot: , , ,

Kuvaus

Shimano Rarenium CI4+ -haspelikela on uskomattoman kevyt. Se on noin 25% kevyempi kuin vastaavan kokoinen normaali kela. Rarenium CI4+ 4000 painaa saman verran kuin normaali 2500-kokoluokan kela. Keveytensä ansiosta Rarenium CI4+ tarjoaa uskomattoman herkkyyden ja tunnokkuuden, joka nostaa kalastuselämyksen sekä -tehokkuuden omaan luokkaansa. Keveyden ansiosta myös kalojen tartuttaminen on helpompaa myös pitkän kalapäivän viimeisten heittojen aikana.
Rarenium CI4+ -kelan keveys asettaa vaatimukset myös vavan osalta. Kevyen huippukelan ominaisuudet säilyvät vain oikeanlaisen kevyen vavan parina. Suosittelemme Rarenium CI4+ -kelalle vavaksi Shimano Yasei- ja Beastmaster -sarjojen vapoja tai G.Loomis -vapoja.
Shimano Rarenium CI4+ -haspelikelassa on kaikki nykyaikaisen kelan huippuominaisuudet, jotka nostavat kelan käytettävyyden huippuunsa. Siimatie (Aero Wrap II -puolaus + kylmätaottu alumiininen AR-C Light -puola) sekä siiman kiertymistä eliminoivat Power Roller -siimanohjain ja One Piece Bail -sanka ovat parasta mitä löytyy, joten heittäminen on sotkutonta ja tarkkaa.
Rarenium-haspelikelan kitkaa ja välyksiä vähentävät ratkaisut tekevät kalastuksesta nautittavaa. Kylmätaottu, tuettu X-Ship -koneisto toimii notkeasti ruostumattomien S A-RB -laakereiden vauhdittamana. Kampi kytketään koneiston päähammasrattaaseen ilman vastaruuvia, jolloin se on täysin välyksetön.
Shimano Rareium CI4 FA voitti kaksi testiä ylivoimaisesti: Fiske För Alla -lehti: BÄST I TEST / TESTIN PARAS KELA! ja Fiske Feber -lehti 3/2010: BÄST I TEST! Ja uusi Rarenium CI4+ FB on testivoittajien sukua. Se voitti EFFTEX 2014 -messujen ”PARAS KELA” -palkinnon!

Lisätietoja

Paino1 kg
Mitat18 × 30 × 30 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.