Shimano Beastmaster EX

145,00 

Shimano Beastmaster -sarjan vavat ovat aina olleet tunnettuja erittäin kestävistä aihioistaan, joita on vaikea rikkoa kalastamalla. Tämän vuoksi ne ovat suomalaisten ammattikalastusoppaiden suosiossa, koska nämä vavat kestävät uskomattomia tilanteita ja vaativimmatkin asiakkaat pitävät niistä.

EAN: N/A Tuotetunnus (SKU): Shimano Beastmaster 7' Osastot: , ,

Kuvaus

Shimano Beastmaster EX -haspelivavat tunnistaa hillitystä mustasta aihiosta, josta kullan väriset sidokset erottuvat hillityn tyylikkäästi. XT60-hiili- ja Biofibre -kuiduista tehty aihio tuntuu heitettäessä kärkitoimiselta ja rasitettuna väsytystilanteessa lähes täysitoimiseltä taipuen kohti tyveä antaen aina vain lisää voimaa (S.D.R.-aihio), mikä tekee kalastuksesta nautittavaa. Vaikka onnistuisit tartuttamaan ennätyskalasi, aihiosta ei lopu ominaisuudet kesken!

Shimano Beastmaster EX:ään on valittu aihion laatua vastaavat aidot Fuji-vaparenkaat ja vain tähän vapasarjaan suunniteltu kustomoitu kelakiinnike. Vavan kahvat ovat korkkia ja nykyaikaisesti kaksiosaiset. Vapapussi suojaa vapaa säilytyksen ajan.

Laaja mallisto kattaa lähes kaikki tarpeet puroilta lohijoelle ja koskitaimenesta metrihaukeen.

Ominaisuuksia:
-XT60- ja Biofibre -hiilikuidut
-Fuji-vaparenkaat
-Shimano Custom -kelakiinnike
-Suojapussi
-Koukkupidike
-Nopeatoiminen
-Monikäyttöinen vapa kaikenlaisille syöteille, saaliille ja kalastustekniikoille

Lisätiedot

Paino0,2 kg
Mitat160 × 5 × 5 cm
Pituus

180cm/3-14g, 210cm/10-30g, 240cm/14-40g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shimano Beastmaster EX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.