Nexave 1000F & SOJOURN COMBO

69,00 

Testivoittaja Sufix-siima. Klikkaa tästä ja osta. Shimano Nexave -avokelat ovat olleet testaajien suosikkeja koko elinkaarensa ajan. Uusimmat menestykset ovat Erä-lehden ”HYVÄ OSTOS” (takajarrullinen versio) ja ”TESTIVOITTAJA” (etujarrullinen versio) -maininnat. Shimano Nexave -kelojen menestyksen salaisuus on ehjä kokonaisuus, jonka takana on maailman parhaan kelavalmistajan osaaminen.

Tästä laadukas ja edullinen setti kalavesille. Tarvitset enää mieltymyksiäsi vastaavan siiman ja eikun kalalle.

Kuvaus

Shimano Nexave 1000 + Sojourn Combo -kalastussarja on aito vaihtoehto erikseen ostettavalle vavalle ja kelalle. Kela ja vapa on valittu siten, että kokonaisuus on toimiva ja tasapainoinen. Siiman valinnan olemme jättäneet Sinulle, koska se riippuu kalastustyylistä, käyttäjän mieltymyksistä ja olosuhteista.

Shimano Hagane Combo -kalastussarja sisältää:

 • Nexave FI 1000 -avokela
  – välitys: 5,2:1
  – nopeus: 64 cm/r
  – siimatilavuus: 0.20 mm/140 m
  – laakerit: 5 x S SS + 1 x Rolling Bearing
 • Shimano Sojourn 6’0″ -avokelavapa
  – pituus: 183 cm
  – 2-osainen
  – korkkikahvat

Shimano Nexave -avokela
Nexave-kelojen koneistosta löytyy kolme laadukasta kuulalaakeria sekä Shimanon kehittämä RollerBearing-erikoislaakeri. Tämä rakenne vastaa kilpailijoiden käyttämää perinteistä 7 kuulalaakerin ratkaisua. Tämän ovat huomanneet myös testaajat, jotka ovat kehuneet herkkää käyntiä sekä soveltuvuutta jigaamiseen ja jopa kelalle erittäin raskaaseen jerkkaamiseen. Valitse Shimano Nexave – testimenestyjä on varma valinta!
Shimano Nexave FD -kelan monilevyjarru soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin kalastustilanteisiin. Myös Nexavessa on reunastaan viistetty AR-C-puola ja Varispeed-erikoispuolaus, joiden ansiosta voit heittää pitkälle ja tarkasti. Kevyt XT7-runko, kolme ruostumatonta kuulalaakeria ja yksi Shimano RollerBearing -erikoislaakeri takaavat pehmeän ja voimakkaan suorituskyvyn, jollaista ei tämän hintaluokan keloissa ole vakiovarusteena.
– Etujarru
– Patentoitu, valettu AR-C -alumiinipuola ja varapuola
– XT7-runko
– Super Stopper II -takaliikkeetön koneisto
– Dyna-Balance -tasapainotus
– Power Roller -siimanohjain
– Varispeed-puolaus

Shimano Sojourn -vapa
Sojourn on näyttävä ja edullinen, aito Shimano-avokelavapa. Shimano Sojourn -vavoissa on kaksiosaiset, kevyet ja kestävät hiilikuituaihiot. Matalaprofiiliset Aluminium Oxide -vaparenkaat ja EVA-nupilla varustettu korkkinen kahva täydentävät aihion. Lisäksi vavan aihioon on kiinnitetty kätevä viehelenkki.

Lisätietoja

Paino1 kg
Mitat150 × 25 × 30 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nexave 1000F & SOJOURN COMBO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.