Abu Fiftysixty Combo 7` kalastussetti

59,90 

Ensiluokkainen ja täysin valmis kalastussetti ahvenen, hauen ja kuhan kalastamiseen. Setti on heti käyttövalmis, siimaakaan ei tarvitse puolata. Laita siiman päähän vain suosikkivieheesi ja painele järvelle.

Varasto loppu

Kuvaus

Kelana on etujarrullinen Abu Garcia 50 sarjan kela, jossa on 2+1 laakeria. Kelan kevyt ja kestävä komposiitti runko ja –roottori, sekä alumiininen puola pitävät painon alhaisena ja kela painaakin vain n250g. Hidastetun ristiinpuolauksen ansiosta siima puolautuu tasaisesti ja siten takaa pidemmät heitot. Pehmeätoiminen monilevyjarru antaa parhaimmillaan huikean 7,2kg jarrutehon.

Vavaksi on valittu hiilikuituaihioinen Abu Garcia Sixty 7’ (180cm) 10-30g yleisvapa. Pehmeistä korkkikahvoista saa pitävän otteen ja ne tuntuvat hyvältä kädessä viileämmälläkin kelillä. LTS-vaparenkaat ja DSP-kelakiinnike takaavat että komponentit ovat toimivat.

Siimana on Fireline Flame Green 0,15mm, jonka kirkas, hyvin erottuva väri on eduksi kalastuksessa. Fireline ei ole tavanomainen punottu siima, vaan siinä sadat Dyneemakuidut on puristettu yhteen ja sen ansiosta siima on sileäpintainen ja täysin pyöreä. Älä anna myöskään ohuen halkaisijan hämätä. Fireline on kolme kertaa kestävämpää, kuin samanpaksuinen monofiilisiima ja 30% ohuempi, kuin saman vahvuinen punottu siima. Siihen ei myöskään vaikuta pakkanen tai UV-säteily. Fireline on maailman ensimmäinen ja eniten myyty supersiima, sitä on valmistettu vuodesta 1996 lähtien.

Lisätietoja

Paino1 kg
Mitat120 × 25 × 20 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Abu Fiftysixty Combo 7` kalastussetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.